Kamp

In de zomervakantie van 2019 zijn we met de Zomergastjes die het jaar daarvoor bij gastgezinennen hadden gelogeerd op kamp.

Programma

Op de eerste vakantiedag van de grote vakantie verzamelden we om 10.30 bij de grote rode schep links voor Vrijland op IJburg. We waren benieuwd naar het weerzien, want alle kinderen zijn vertrokken van de Bataviaschool naar verschillende Basisscholen in de eigen buurt en hebben elkaar sindsdien niet meer gezien. 

We zijn heel Hollands naar Naarden Vesting gaan fietsen. Onderweg maakten we een stop voor het Muiderslot en daarna een tweede stop bij Midgetgolfbaan de Leeuwenkuil in Muiderberg. Eind van de middag kwamen we aan bij onze eindbestemming: het onderkomen van Scouting Olav in een fort op één van de bastions van Naarden Vesting.

Dinsdag werd er geknutseld, gespeeld, gingen we in de middag op speurtocht over de Vesting en ’s avonds natuurlijk kampvuur.

Woensdag rommelden we wat aan tot iedereen wakker was en fietsten we naar speeltuin Oud Valkenveen waar we van 14.00 tot 18.00 bleven.

Superleuk dat sommige gastgezinnen van vorige zomer hun gastjes kwamen uitzwaaien! Ook kwamen sommige gastgezinnen de laatste dag naar speeltuin Oud Valkenveen.